AKDENİZLİ ZİYARETÇİLER KAYSERİ OSB'DE

14.09.2014 13:20:43

Yeni dönemde yapmış ve yapacak oldukları yatırımları yerinde görerek bilgi almak, istişarelerde bulunmak maksadıyla Mersin OSB ve AOSB, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne konuk oldular.

Sayın Ahmet HASYÜNCÜ yönetimindeki Kayseri OSB’ yi; önce 2013 yılında kullanmaya başladığı elektrik ve doğal gaz dağıtım ve uzaktan sayaç okuma sistemi SCADA programı için Mersin OSB Md. Yrd. Sayın Hasan ÇAY ile Elektrik Dağıtım ve Bakım İşleri Amiri Sayın Erdal Ersözün, ertesi günlerde de havai hattın yer altına alınması ile GES (Güneş Enerji Panelleri) projeleri için incelemelerde bulunmak adına Adana Hacı Sabancı OSB Yön. Kur. Bşk. Sayın Bekir Sütçü ve beraberindeki Yön. Kur. Üyeleri ziyaret gerçekleştirdiler.

Ayrıca Adana Hacı Sabancı OSB’ ye bölgede, Türkiye’ nin yatırım ve işletme giderleri açısından en uygun maliyetli Atıksu Arıtma Tesisi, OSB KETAM (Kayseri Endüstriyel Tasarım Merkezi), OSB METEM (Mesleki Teknik Eğitim Merkezi), bölgedeki firmalar arasında, bünyesine Solar Panel tesis ederek bir ilke imza atan Beşler Tekstil A.Ş.’ de de incelemelerde bulundular.

Samimi bir görüş alışverişi şeklinde geçen ziyaretlerde Kayseri’ ye özgü yemeklerimizin tattırılması imkânı da bulunmuş oldu.